Informació

Informació sobre les inscripcions

OBERTURA INSCRIPCIONS EL 11/12/2017

 • Reglament

  Cada participant en la travessa de SKIMO10 està obligat a disposar de la targeta federativa de competició o una assegurança de dia que cobreixi la practica d’aquesta activitat.

  Els equips han d’estar formats per 2 o 3 persones majors d’edat.  En tot el recorregut de la cursa els membres de l’equip han d’anar junts i no es podran separar.

  En el cas que la previsió meteorològica sigui molt adversa i l'helicòpter no pugues volar, la organització es veuria en l'obligació d'anular la prova per motius de seguretat.

  En el cas que el dissabte 24 de febrer ,les condicions meteorològiques siguin molt adverses , l’organització podrà valorar l’opció d’organitzar la skimo6 el diumenge 25 de febrer .

  Cada corredor haurà de signar el reglament AL FER INSCRIPCIÓ i d’aquesta manera accepta la seva participació sota la seva responsabilitat.  L’organització declina tota la responsabilitat en cas de danys personals o materials sofert per propis o tercers derivats de la celebració la SKIMO10.

  En el cas que un equip abandoni la cursa, ho ha de comunicar a l’organització.
  En cas d’abandó d'un component en un equip de 2, l'altre ha d'abandonar, ja que com a mínim han d'arribar 2 a l'arribada perquè l'equip sigui comptabilitzat.
  En cas d’abandó d'un component en un equip de 3, aquest ha d'abandonar OBLIGATÒRIAMENT en un punt de control de l’organització d'aquesta manera l'equip podrà continuar i serà comptabilitzat a l'arribada.

  Per tot el que no estigui previst en aquest reglament l’organització pot fer valer el reglament de la FAM.

  http://www.fam.ad/index.php/documents_oficials/


 • DRET A CURSA
  • Dorsals de cursa
  • Regal commemoratiu de la cursa, en el cas que algun inscrit no pugui participar-hi se’l hi guardarà el regal o se l’hi enviarà a cobro revertit. 
  • Transport amb bus fins la sortida i posteriorment a l’arribada.
  • Esmorzar abans de la cursa al refugi de Naturlàndia.
  • El recorregut estarà degudament senyalitzat i traçat en la seva totalitat.
  • Múltiples punts de control i avituallaments tant líquids com sòlids en tot el recorregut.
  • Dinar a l’arribada 1a etapa a l’estació Grau Roig de Grandvalira i a l'estació d'Arcalís en la segona etapa.
  • Trofeu de “Finisher” per a tots els participants que completin tot el recorregut, si només arriba un corredor d’un equip no podrà obtenir el trofeu.
  • L’organització facilitarà un equip escombra per procedir al tancament de la cursa.
  • L’organització estarà en contacte amb el grup de rescat de Bombers d’Andorra durant tota la jornada.
  • L’organització farà un sorteig de nombrós material esportiu a la zona d’arribada amb tots els participants de la prova.

image

“L’objectiu de la Skimo 10 es ajuntar els millors professionals d’aquest esport, amb amants de l'esquí de muntanya que buscaran el seu repte personal i gaudir d'una jornada inoblidable.”

LA TRAVESSA DELS 10 REFUGIS

Organitza

Patrocina

Clean CO2

COMPROMIS Esdeveniment 100% neutre en emissions

ANDORRA SKIMO , esta compromesa amb el canvi climàtic i la reducció de les emissions i en l’impacte ambiental del nostre esdeveniment.
Aquesta edició , treballarem per primera vegada, amb les mesures per fer un esdeveniment 100% neutre en emissions.

Es per això que us convidem a fer el càlcul i la compensació de l’impacte de la vostra participació Andorra Skimo, si encara no has participat en el teu càlcul , entra al link i ajuda’ns a canviar i millorar el nostre entorn. I fer que puguem esdevenir 100% NEUTRES EN EMISIONS. #COMPROMIS#MILLORA IMPACTE AMBIENTAL#REDUCCIONS EMISIONS #SOSTENIBILITAT