Què és?

Informació detallada sobre l'esdeveniment

QUÈ ÉS LA SKIMO10 ?

SKIMO10 és una travessa d’esquí de muntanya de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones, que aquest 2018 celebrarà la seva 3ª edició.

La travessa es desenvolupa per un recorregut d’alta muntanya, enllaçant les dues valls en un entorn espectacular.

L’objectiu de la Skimo10, és fer la volta amb esquí de muntanya unint les dues valls així com les 3 estacions d’esquí: Naturlandia, l’Estació d’Esquí de Grau Roig i l’Estació d’Ordino Arcalis, travessant pels 10 refugis, aplegant els millors professionals d’aquest esport, amb els amants i practicants de l’esquí de muntanya, els quals buscaran el seu repte personal, gaudint d’un recorregut inèdit, amb una segona etapa més tècnica.


Pic

Formulari d'inscripció

110€ / persona 

Inscripcions limitades a 250 equips

Vull inscriure'm a la Skimo10

Organitza

Patrocina

Clean CO2

COMPROMIS Esdeveniment 100% neutre en emissions

ANDORRA SKIMO , esta compromesa amb el canvi climàtic i la reducció de les emissions i en l’impacte ambiental del nostre esdeveniment.
Aquesta edició , treballarem per primera vegada, amb les mesures per fer un esdeveniment 100% neutre en emissions.

Es per això que us convidem a fer el càlcul i la compensació de l’impacte de la vostra participació Andorra Skimo, si encara no has participat en el teu càlcul , entra al link i ajuda’ns a canviar i millorar el nostre entorn. I fer que puguem esdevenir 100% NEUTRES EN EMISIONS. #COMPROMIS#MILLORA IMPACTE AMBIENTAL#REDUCCIONS EMISIONS #SOSTENIBILITAT