Què és?

Informació detallada sobre l'esdeveniment

QUÈ ÉS LA SKIMO6 ?

SKIMO6 és una travessa d’esquí de muntanya de llarga distància en format de cursa per equips de 2 o 3 persones, que aquest 2018 celebrarà la seva 3ª edició. 

La travessa es desenvolupa per un recorregut d’alta muntanya, en un entorn espectacular dintre de la Vall del Madriu-Perafita-Claror.

L’objectiu de la Skimo6, és unir amb esquí de muntanya les dues estacions d’esquí: Naturlandia i Estació d’Esquí de Grau Roig, travessant per els 6 refugis. Aplegar els millors professionals d’aquest esport, amb els amants i practicants de l’esquí de muntanya, els quals buscaran el seu repte personal, gaudint d’un recorregut inèdit, i el que es més important, sense grans dificultats tècniques.


Pic

Formulari d'inscripció

70€ / persona 

Inscripcions limitades a 250 equips

Vull inscriure'm a la Skimo6

Organitza

Patrocina

Clean CO2

COMPROMIS Esdeveniment 100% neutre en emissions

ANDORRA SKIMO , esta compromesa amb el canvi climàtic i la reducció de les emissions i en l’impacte ambiental del nostre esdeveniment.
Aquesta edició , treballarem per primera vegada, amb les mesures per fer un esdeveniment 100% neutre en emissions.

Es per això que us convidem a fer el càlcul i la compensació de l’impacte de la vostra participació Andorra Skimo, si encara no has participat en el teu càlcul , entra al link i ajuda’ns a canviar i millorar el nostre entorn. I fer que puguem esdevenir 100% NEUTRES EN EMISIONS. #COMPROMIS#MILLORA IMPACTE AMBIENTAL#REDUCCIONS EMISIONS #SOSTENIBILITAT